Daniela Eichenberger

Amsterdam

Vol tot eind februari en daarna niet meer praktiserend.

‘You are the birth servant. Do good without show of fuss. If you must take the lead, lead so that the mother is helped, yet still free and in charge. When the baby is born, they will rightly say:’We did dit ourselves!’ – Tao Te Ching

Oorspronkelijk kom ik uit Zwitserland en woon sinds 1999 in Nederland. Ik kwam naar Amsterdam om te werken als art director voor een internationaal bedrijf. Mijn zwangerschap en de geboorte van mijn zoon inspireerden mij tot een bijzondere carrièreswitch naar de verloskunde.

Tien jaar werk ik in de geboortezorg, waarvan bijna negen jaar als holistische vroedvrouw bij Vive. Dit jaar heb ik besloten om de praktiserende kant van de verloskunde te verlaten. Ik begeleid vrouwen tot eind februari volgend jaar.

Ik kijk terug op een kleurrijke en intense tijd en neem kostbare kennis mee wat de holistische geboortezorg betreft. Veel ervaring heb ik mogen opdoen in het begeleiden van vrouwen tijdens hun persoonlijk proces naar moederschap. Dankbaar ben ik voor al die bijzondere, inspirerende vrouwen die ik heb begeleid. Het is voor mij een privilege om vrouwen te ondersteunen in hun kwetsbaarste en tegelijk hun krachtigste staat van zijn. Ik neem veel onvergetelijke momenten mee.

 

Naast de verloskundige zorg bied ik aan:

– Placenta capsules, gedroogde navelstreng, ev afdruk placenta (170 Euro)

 

Bereikbaarheid

Voor niet-spoedeisende vragen zijn wij doordeweeks bereikbaar van 09.00 uur tot 18.00 uur. Voor spoedgevallen 24 uur per dag.

Mocht je ons niet kunnen bereiken, bel dan één van de andere VIVE vroedvrouwen. Hun nummers vindt je hier.