Nienke de Leeuw

‘t Gooi een omstreken

Vanaf 2023 neem ik cliënten aan in ’t Gooi en in Baarn en omstreken.

Zwangerschap, geboorte en het ouderschap zie ik als natuurlijke processen en een van de grootste gebeurtenissen in jullie leven. Het is een bijzondere tijd van grote veranderingen en persoonlijke groei.

Samen kijken we naar wat belangrijk is voor jullie en wat jullie persoonlijke wensen zijn.

Tijdens de zwangerschapsconsulten neem ik 1-1,5u de tijd, zodat er genoeg tijd en aandacht is voor het delen van jullie ervaringen en het beantwoorden van vragen. Zo bouwen we gedurende de
10-12 consulten een vertrouwensband op als voorbereiding op de geboorte.

In mijn begeleiding maak ik gebruik van verdiepende oefeningen vanuit de haptonomie, visualisatie oefeningen, energetische therapie en massage.

Voor echo- en bloedonderzoek verwijs ik je door naar echocentra en laboratoria in de buurt.

“Ik begeleid jullie in dit proces als mens en vroedvrouw, vanuit mijn gevoel en intuïtie en ik gebruik hierbij mijn medische kennis, vakkundige ervaring en levenswijsheid”.

Ik werk als zelfstandig (caseload) vroedvrouw met achterwacht van mijn collega’s van VIVE.

Mijn meest nabije collega is Michelle ten Berge.

Ik ontvang cliënten in mijn spreekkamer in Naarden-Bussum, Comeniuslaan 14.

Deze praktijk locatie is verbonden aan de antroposofische huisartsenpraktijk van Endel en Bruinsma https://www.huisartseb.nl/

Naast verloskundige begeleiding bied ik Energetische Therapie aan vrouwen die de wens hebben zich op een dieper niveau te verbinden en te voelen.

Vrouwen die een kinderwens hebben en de zwangerschap bewust willen voorbereiden zijn welkom voor een vruchtbaarheidsmassage.

Zie voor mijn aanvullende diensten mijn persoonlijke website. www.lotuslichtwerk.nl

De geboortes van mijn eigen kinderen hebben een enorme bijdrage en verdieping gebracht in mijn ervaringen als vroedvrouw.

Mijn zoon Simba en dochter Vera zijn beiden thuis in bad geboren.

Mocht je naar mijn persoonlijke ervaringen willen luisteren, dan verwijs ik je naar een interview met Debra Pascali, zij is bekend van Orgasmic Birth (boek en film).

Wees welkom!

Bereikbaarheid

Voor niet-spoedeisende vragen ben ik doordeweeks bereikbaar van 09.00 uur tot 18.00 uur. Voor spoedgevallen 24 uur per dag.

Mocht je mij niet kunnen bereiken, bel dan één van de andere VIVE vroedvrouwen. Hun nummers vindt je hier.