Tarieven

In onze praktijk bieden wij naast de basis verloskundige zorg, extra zorg aan in de vorm van coaching, lichaamswerk en doula zorg. Deze extra zorg dien je zelf te betalen. Wat deze zorg inhoudt staat beschreven bij hoe werken wij.

Deze tarieven staan los van de basis verloskundige zorg, die vergoed wordt door je zorgverzekering. De factuur voor de verzekerde basiszorg sturen we rechtstreeks naar je verzekering, voor de extra zorg krijg je een aparte factuur nadat het kraambed is afgesloten. De tarieven zie je hieronder.

Wij hebben  contracten met alle zorgverzekeraars. Met sommige verzekeraars hebben een contract via de Verloskundige zorggroep groot Amsterdam. Binnen deze eerstelijns verloskundige zorggroep hebben we afspraken gemaakt over het leveren van basiszorg aan zwangeren.  Je kan alleen onze praktijknaam nu niet meer zien in de zorgzoeker van deze verzekeraars. Daarom lijkt het wellicht alsof we geen contract hebben. Je vindt in de zorgzoeker wel de naam ‘Verloskundige zorggroep groot Amsterdam’. Deze omvat (bijna) alle verloskundige praktijken van Amsterdam. Hier kan je zien welke dat zijn.

Ben je vanaf het begin bij ons in zorg, dan is het tarief hiervoor 1304,38 euro. Als je pas later in zorg komt geldt een aangepast tarief.

Sommigen van ons bieden ook nog andere diensten, zoals placenta capsulering of de verhuur van bevalbaden.

Tarieven  (inclusief 21% btw)

 

Kennismakingsgesprek Gratis
Volledige extra begeleiding 1304,38 euro
Reiskostenvergoeding 0,48 per km (vanaf 140 km) *

Kennismakingsgesprek
Gratis

Volledige extra begeleiding
1304,38 euro

Kilometervergoeding
0,48 per km (boven 140 km) *

 

De rekening die je ontvangt is gebaseerd op de tarieven uit het jaar dat je je bij ons aanmeldde voor onze begeleiding. Dus niet het jaar waarin je gaat bevallen of bent bevallen.

*De eerste 140 kilometer worden vergoed door de zorgverzekeraar binnen de basis verloskundige zorg.